Glædelig jul

22. december 2011

Julen står for døren og dermed er året 2011 også ved at rinde ud. Mens de sidste forberedelser til juleaften bliver gjort, gør man rent refleksmæssigt også status over året der er gået.

2011 blev for os et år med dage, hvor der var både storm, ja sågar orkan, men også vindstille med højt solskin. Mange gamle venskaber blev endnu tættere knyttet sammen og nye venskaber kom til med et frisk vindpust, som fik livet til at flyve videre. Alt det har været dejligt for os. Normalt er vi mennesker sådan indrettet, at det positive i livet for det meste let fortrænger det negative. Sådan har vi bare ikke følt det i år, så derfor er den største opgave for det kommende år at få rettet op på dette... Dagligdagens gøremål har ikke efterladt megen tomrum trods finanskrisen og faldende bedækningstal over hele Europa. Derfor sender vi vores kunder en ekstra varm hilsen for deres troskab og loyalitet, som har medvirket til at vi ikke har kunnet notere nogen tilbagegang på dette felt. Det er vi dybt taknemmelige for.

Vi gælder os til det nye år skal tage sin begyndelse med alle dets udfordringer og vi vil bestræbe os på at løse disse på bedste vis... Vi sender derfor de varmeste julehilsener til alle i vores familie, til alle venner og bekendte, samarbejdspartnere, kunder og forretningsforbindelser med tak for året der er gået og ønsker alle et godt og lykkebringende nytår.

Kærlig hilsen Irene og Niels