Sir Donnerhall II DVH 1093

Oldenburger – Mørkebrun – Stg. 172 cm – *2006
Avler: Maik Kanitzky, Tyskland

2012 blev året for Sir Donnerhall II’s store gennembrud såvel i avl som sport. Med tre kårede sønner af sin første årgang, herunder reservefløjhingsten i Oldenburg (280.000 EUR) og en bronzemedalje ved VM for ungheste, slog han for alvor sit navn fast i den internationale hesteverden.

Sir Donnerhall II er en højtstillet ædel hingst med et stort dressurpotentiale. Han er helbroder til Sir Donnerhall I (station Schockemöhle), der har gjort kometagtig karriere i den tyske ridehesteavl med over 70 kårede sønner, championatsvindere og dyre auktionsheste. Med stempelhingsten Donnerhall som morfader og linjegrundlæggeren Sandro Hit som far har Sir Donnerhall II bevist at såvel afstamning som egenpræstation er helt i top.

Som 3-års vandt Sir Donnerhall II tre 1. pladser i reitpferdeprüfungen og indtog 6. pladsen ved det tyske Bundeschampionat. Ved 300-dages materialprøven i Adelheidsdorf opnåede han et dressurindeks på ikke mindre end 143,03 point, med en ridelighedskarakter på 9,67. Sir Donnerhall II er kåret i Dansk Varmblod, Svensk Varmblod og det tyske Oldenburger Verband.

Sir Donnerhall ll står kun til rådighed via frostsæd

SANDRO HIT SANDRO SONG SANDRO
ANTENNE II
LORETTA RAMINO
LASSIE
CONTENANCE D DONNERHALL DONNERWETTER
NINETTE
CONTENANCE II FELDHERR
CONTENANCE