Sezuan DVH 1110

Dansk Varmblod – Sort – Stg. 173 cm – *2009
Avler: Linette Jæger, Danmark

Uovertruffen materialprøvevinder med 987,5 point. 10 x karakteren 10,0 blev det til, da Sezuan skrev sig ind i den hippologiske historie og dermed indfriede de store forventninger til ham. Som 3-års vandt han mange europæiske dressurspecialisters hjerter med sine imponerende gangarter og sin ridelighed, og blev dermed også en af Europas mest frekventerede unghingste.

Faderen Zack har i de seneste år bevist sin avlsværdi med flere kårede sønner. Sezuans moder, Bøgegårdens Don Romina, efter den verdenskendte Don Schufro, som med Andreas Helgstrand i sadlen var med til at vinde OL-bronze til det danske landshold, er tilkendt Dansk Varmblods opdrættermedalje i guld og udnævnt til Årets Bedste Dressurhoppe i 2006.

Mormoderen er bronzemedaljehoppen Bøgegårdens Laina. Avl er ingen tilfældighed og det er med stor spænding vi venter Sezuans første følårgang. Sezuan er kåret i Dansk Varmblod og anerkendt i flere tyske avlsforbund herunder Oldenburger Verband. Sezuan kan ikke gå på vandet, men han kan så meget andet!

B.H. ZACK ROUSSEAU OLYMPIC FERRO
ZSUZSA
ORONA JAZZ
KARONA
BØGEGÅRDENS DON ROMINA B.H. DON SCHUFRO DONNERHALL
FIESTA
BØGEGÅRDENS LAINA LIONELL
JOY