Cape Town S. DVH 738

Dansk Varmblod – Brun – Stg 168 cm – *1997
Avler: Flemming Schultz, Danmark

Interessant Dansk Varmblods-hingst med "dobbeltbegavelse" for både dressur og springning. Efter en aflagt materialprøve blev Cape Town S. tildelt den eftertragtede Aage Ravns Vandrepokal og tildelt opdrættermedalje i sølv. Som 4-års deltog han i DSA championaterne i både dressur og springning, hvor han vandt. Som 5-års fik han placeringer i tre kvalifikationsrunder i DSA dressurchampionatet.

Faderen Caletto fik stor indflydelse i holsteneravlen med flere afkom i de høje spring- og dressurklasser. Hoppestammen bag Cape Town S. har ved flere lejligheder fastslået sin værdi, bl.a. er Cape Towns helsøster moder til hingsten Louvre S, som er tilkendt Dansk Varmblods opdrættermedalje
i guld.

Cape Town S. fortsatte senere sin dressuruddannelse i både Danmark og Tyskland og blev Grand Prix-uddannet under Rudolf Zeilinger, da en uhelbredelig seneskade satte en definitiv stopper for en lovende dressurkarriere.

Med sin interessante afstamning vil Cape Town S. være et godt input til et bredt udsnit af de danske varmblodshopper. Cape Town S. er kåret i Dansk Varmblod og det tyske Oldenburger Verband.

CALETTO I COR DE LA BRYÈRE RANTZAU XX
QUENOTTE
DEKA CONSUL
OEKONOMIE
LADY MADONNA LAGANO LEANDER
LAS VEGAS
VERONICA KOMPASS
GENETTE