Campbell DVH 851

Holsteiner - Skimmel - Stg. 171 cm - *1999
Avler: Familien Tischer, Tyskland

Contender regnes i dag for at være en af verdens førende avlshingste med et stort antal afkom i toppen af den internationale springsport. Morfaderen Corofino var med Bo Kristoffersen i sadlen placeret i Bundeschampionatsfinalerne både som 5- og 6-års. Parret havde ligeledes succes i internationale Grand Prix-klasser. Corofino tilhører i dag verdensranglistens bedste springhingste, hvor blandt andet sønnerne Russel/Nick Skelton, Chatman/Ludo Philippaerts og Corlato/Tim Stockdale har vundet World Cup-klasser.

Campbell har selv aflagt en særdeles god materialprøve i Schlieckau med flere 9- og 10-taller i springdisciplinen. Han var som 5-års kvalificeret til Bundeschampionatsfinalen og har i 2012 sejre i MA under Mathias Nørheden Johansen.

Campbell har i en årrække været udstationeret i henholdsvis Tyskland og Italien, hvor han i 2004 blandt andet blev far til årets bedste føl. I Danmark er Campbell far til championatsvinderen Clever. Campbell er kåret i DV, Holstein, Sverige, Italien og Oldenburger Verband.

CONTENDER CALYPSO II COR DE LA BRYÉRE
TABELLE
GOFINE RAMIRO Z
CITA
KIMBERLY II COROFINO I CORRADO I
VALESKA IV
FELICIA LANDGRAF I
SETICIA