Prince of Glory

Tysk Sportspony - Palomino - stg. 147 cm - *2007
Avler: Peter Böge, Germany

Denne fantastiske, elegante, bevægelsesstærke og smukke palomino hingst med et fantastisk sind, blev i 2010 udnævnt til "Siegerhengst" i Schleswig Holstein.

Prince of Glory har haft en forrygende karriere i ponysporten, været på det Italienske landshold og deltog i sit første Europamesterskab allerede som 7-årig, hvor han indtog en sensationel individuel placering som nr. 7.

Prince of Glory har repræsenteret det danske landshold i 7 år, hvor han har deltaget i adskillige mesterskaber - Danmarksmesterskaber, Nordiske Mesterskaber og Europamesterskaber, hvor han har vundet mange medaljer. Prince of Glory har haft 85 internationale starter og 17 internationale førstepladser, herudover har Prince of Glory vundet Ecco Cup finalen.

Prince of Glory har været med til at vinde hold sølv til Danmark til Europamesterskaberne i Ungarn i 2017 og Prince of Glory blev individuelt nr. 5 i et meget stærkt felt.

I 2023 har Prince of Glory deltaget i hingstekåring hos Dansk Sportspony Avlsforbund, hvor han blev kåret til fløjhingst blandt de ældre hingste.

Triple Tree's Prince Perfect Veenstra's Promise Verona's Bo-Gi
Sonjahof's Pallatin
Elosehoeve's Henriete Leuns Veld's Elegant
Anita
Lissy The Braes My Mobility Steenhorst Maestro
Anja
Lizetta Vrå Linaro
Norika